Sprostitvena masaža

 Sprostitvena masaža

Masaža je metoda, ki je ena izmed najbolj naravnih metod zdravljenja ter ohranjanja zdravja. Masaža je bila že zelo cenjena pri Starih Grkih ter Rimljanih. Klasična masaža se prvič pojavi v 19. stoletju in se poimenuje švedska masaža, po švedskem zdravniku in profesorju Lingu. V zdravstvu pa se klasična masaža uporablja kot dopolnilna terapija osnovnim terapijam, pnajveč pri zdravljenju bolečine in pretočnih motenj, v preventivi pa za zmanjševanje stresa ter ohranjanje zdravja.

Sprostilna masaža namenjena vsem, ki so zaradi vsakodnevnih obveznosti neprestano pod stresom,ki jih muči pomanjkanje energije, ali imajo težave z nespečnostjo. Prav tako je sprostilna masaža namenjena vsem, ki želijo sprostiti svoje telo in se počutiti bolj vitalni in polni energije.

Zagotovite si sprostitev s pomočjo masaže, ki jo telo potrebuje, a mu jo tako malokrat privoščimo.

 

 Pri sprostilni masaži uporabljamo nežne,umirjene gibe, ki sproščajo telo. 

Po končani masaži se popolnoma sprostite z obiskom solnih sob, ki zaradi snežne beline in svojega delovanja zagotavljajo edinstveno sprostitev.

 

Sprostitvena masaža z obiskom solnih sob traja 70 min (masaža 30 min in solna terapija 40 min).

 

 

Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .